Va place situl meu?
PROMOTIE
GAZDUIRE SEDIU SOCIAL FIRMA/PFA(FARA ACTIVITATE) :500LEI / AN CU POSIBILITATEA PRELUNGIRII SEDIULUI, LA EXPIRARE, IN ACEEASI LOCATIE
PROMOTIE
GAZDUIRE SEDIU ONG(FARA ACTIVITATE) :1.000LEI / AN CU POSIBILITATEA PRELUNGIRII SEDIULUI, LA EXPIRARE, IN ACEEASI LOCATIE

A A A

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL FIRMA/PFAPROMOTIONAL: 500 LEI/AN cu POSIBILITATEA PRELUNGIRII SEDIULUI , DUPA EXPIRARE, LA ACEEASI ADRESA.


Potrivit prevederilor art. 3 litera h din legea 51/1995, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, la sediul profesioanal al avocatului se poate stabili provizoriu, pentru un timp de maxim 1 an, sediul social al unei societati comerciale in baza unui contract de asistenta juridica, incheiat intre avocat si administratorul firmei.Ulterior sediul poate fi prelungit .

In cazul in care :

Nu detiniti o proprietate pentru . stabilirea sediului social al societatii,

Nu obtineti acordul vecinilor si al Asociatiei de locatari /proprietar,

Doriti sa va infiintati o societate in Bucuresti,cabinetul nostru vine in sprijinul dumneavoastra prin posibilitatea gazdurii sediului social al societatii dumneavoastra in schimbul unui onorariu accesibil.

Receptia si notificare corespondentei.


Serviciul de gazduire a sediului social va permite sa infiintati firma rapid, prin reducerea la maxim a procedurilor necesare. In acest caz, nu veti mai avea nevoie de acte de proprietate, contract de inchiriere(comodat,etc) sau acordul vecinilor .


Nota ! Gazduirea sediului social al firmei NU inseamna inchirierea spatiului pentru activitati de birouri!

Onorariu perceput pentru gazduirea sediului social este de 500 LEI/AN cu POSIBILITATEA PRELUNGIRII SEDIULUI , DUPA EXPIRARE, LA ACEEASI ADRESA.