Va place situl meu?
PROMOTIE
GAZDUIRE SEDIU SOCIAL FIRMA :500LEI / AN ,400 LEI/6 LUNI ONORARIU INFIINTARE SRL :200 LEI ONORARIU INFIINTARE PFA :200 LEI

A A A

GAZDUIRE SEDIU SOCIALPROMOTIONAL: 500 LEI/AN SAU 300 LEI/6 LUNI


Potrivit prevederilor art. 3 litera h din legea 51/1995, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, la sediul profesioanal al avocatului se poate stabili provizoriu, pentru un timp de maxim 1 an, sediul social al unei societati comerciale in baza unui contract de asistenta juridica, incheiat intre avocat si administratorul firmei.


In cazul in care :

Nu detiniti o proprietate pentru . stabilirea sediului social al societatii,

Nu obtineti acordul vecinilor si al Asociatiei de locatari /proprietar,

Mai exista o alta firma inregistrata la acea adresa (art 17/Legea nr. 31/1990 republicata)

Doriti sa va infiintati o societate in Bucuresti,cabinetul nostru vine in sprijinul dumneavoastra prin posibilitatea gazdurii sediului social al societatii dumneavoastra in schimbul unui onorariu accesibil.

Receptia si notificare corespondentei.


Serviciul de gazduire a sediului social va permite sa infiintati firma rapid, prin reducerea la maxim a procedurilor necesare. In acest caz, nu veti mai avea nevoie de acte de proprietate, contract de inchiriere(comodat,etc), acordul vecinilor sau de certificatul de spatiu cu destinatie de sediu social de la Administratia Financiara.


Nota ! Gazduirea sediului social al firmei NU inseamna inchirierea spatiului pentru activitati de birouri!

Onorariu perceput pentru gazduirea sediului social este de 500 LEI/AN sau 300 LEI/6 LUNI.