Va place situl meu?
PROMOTIE
GAZDUIRE SEDIU SOCIAL FIRMA/PFA(FARA ACTIVITATE) :500LEI / AN CU POSIBILITATEA PRELUNGIRII SEDIULUI, LA EXPIRARE, IN ACEEASI LOCATIE
PROMOTIE
GAZDUIRE SEDIU ONG(FARA ACTIVITATE) :1.000LEI / AN CU POSIBILITATEA PRELUNGIRII SEDIULUI, LA EXPIRARE, IN ACEEASI LOCATIE

A A A

CONSTITUIRE INTREPRINDERE INDIVIDUALAIn temeiul dreptului la libera initiativa, al dreptului la libera asociere si al dreptului de stabilire, orice persoana fizica, cetatean roman sau cetatean al unui alt stat membru al Uniunii Europene ori al Spatiului Economic European, poate desfasura activitati economice pe teritoriul Romaniei, in conditiile prevazute de lege. Activitatile economice pot fi desfasurate in toate domeniile, meseriile, ocupatiile sau profesiile pe care legea nu le interzice in mod expres pentru libera initiativa. Singura diferenta intre II si PFA este aceea ca Intreprinderea Individuala poate avea angajati( maxim 5). Acestia vor trebui sa ateste experienta profesionala in domeniul de activitate a Intreprinderii Individuale. Denumirea Intreprinderii Individuale consta in numele si prenumele solicitantului. In situatia in care exista inregistrata o denumire identica, se va utiliza initiala sau prenumele tatalui.

ACTE NECESARE

Pentru constituirea Intreprinderii Individuale sunt necesare urmatoarele documente:

-C.I titular/angajati;

-Documente spatiu cu destinatie de sediu profesional si acordul vecinilor (daca imobilul se afla in bloc);

- Documentele care atesta experienta profesionala in viitorul domeniu de activitate: diploma sau adeverinta de absolvent/copie carte munca/adeverinta angajatori/certificat competenta profesionala, etc.

-Specimen de semnatura.Onorariul pentru operatiunea de constituire a Intreprinderii Individuale este de 300 lei.Onorariul NU include taxele de constituire a II de la Registrul Comertului.